Läs e-tidningen!

Du som är prenumerant på något av paketen Total, Helg eller Digital Premium har du tillgång till e-tidningen. Är du inte redan prenumerant blir du det enkelt här. E-tidningen läser du via e-tidningsappen eller direkt i din webbläsare.

Länstidningen Östersund

Hjälp med e-tidningen

› Så här läser du e-tidningen

› Ladda hem e-tidningsappen till surfplatta och mobil

› Så funkar e-tidningsappen i Android-enheter

› Så funkar e-tidningsappen i IOS (ipad och iphone)

› Hjälp att logga in i e-tidningsappen
› Hjälp att uppdatera e-tidningsappen

› Läs e-tidningen direkt i webbläsaren

ERBJUDANDE: Läs Expressens e-tidning varje morgon – bara 39 kr/månad. Exklusivt tilläggspaket till dig som redan är prenumerant. Läs mer och beställ.

var myLandbotLivechat = new LandbotLivechat({
index: ’https://landbot.io/u/H-102558-INAKZF6KRW24JER2/index.html?title=DT’,
});

// Show a proactive message after 2 seconds
setTimeout(() => {
myLandbotLivechat.sendProactive(”Klicka för att få svar på vanliga frågor!”);