På vilka sätt kan jag betala min prenumeration?

När du är prenumerant på någon av våra tidningar eller digitala tjänster kan du betala på många olika sätt: faktura, autogiro, betalkort, Klarna.

Det betalsätt som du erbjuds beror på var du väljer att beställa och vilken produkt det gäller.

Om du köper ett nyhetspaket via vårt pakettorg erbjuds du betalning via betalkort.

Om du köper Digital på sydsvenskan.se erbjuds du betalning via Klarna.

Om du köper en tidningsprenumeration genom att kontakta kundservice erbjuds du betalning via faktura men kan också få hjälp att beställa autogiro.

Om du köper en företagsprenumeration erbjuds du kort, autogiro eller faktura.

Om du har en löpande prenumeration och vill ändra betalsätt kan du kontakta kundservice för att få hjälp.

Läs mer om betalningar i våra allmänna villkor.