Kontakta oss!

Kontakta oss direkt via våra kontakt-formulär >

Om du inte fått din tidning

Använd gärna vår självbetjäning

Du kan även reklamera via telefon:

0771-87 30 30 för boende i västra Skåne (öppet måndag-söndag kl. 8-10

010-175 16 88 för boende i Trelleborg, Ystad, Sjöbo, Skurup, Tomelilla, Simrishamn, Kristianstad, Bromölla, Åhus, Östra Göinge (öppet måndag-fredag kl. 6.30-17, lördag-söndag kl. 7-11).

010-436 01 23 för boende i Eslöv, Höör, Hörby, Hässleholm, Osby (öppet måndag-fredag kl. 7-9).

Så här ringer du kundservice

Telefonnummer till kundservice: 040-93 41 00.

Öppet måndag-torsdag kl. 8-16.30, fredag kl. 8-16 samt lördag-söndag kl. 8-12.

Prenumeration
Har du frågor om din prenumeration eller våra digitala tjänster:
Knappval: Tryck 1

Avslut av prenumeration
Vill du få hjälp att avsluta din prenumeration:
Knappval: Tryck 2

Tipsa din tidning om nyheter:

Skriv i vår tipstjänst på sydsvenskan.se/tipsa
eller ring och tipsa till 040-71234

Huvudväxeln:

För att kontakta redaktioner och enskilda medarbetare.
Tel: 040-28 12 00. Växeln är öppen vardagar kl. 8-16.