Vi har haft tekniska problem gällande inlogg till våra e-tidningar, detta ska nu vara löst!

Vi har haft tekniska problem när det gäller inloggning på andra e-tidningar än den man har en prenumeration på – detta ska nu vara löst! Om man står som inloggad så behöver man logga ut sig för att sedan logga in igen.

Om det inte fungerar prova gärna att rensa bort cookies och chachade filer, samt avinstallera och installera app på nytt!