Välkommen till kundservice

för ÖP (Östersunds-Posten)

Vad bra att du är inloggad! Nu kan du göra många ärenden själv!

Nu kan du annonsera under Tjänster!

Nu kan du som privatperson annonsera om hund- eller kattvakten, medryttare, hjälp att handla, läxhjälp, nya vänner, fler till orkestern eller samåkning under vår nya kategori Tjänster!.
› Annonsera på lokus.se och i din tidning

Läs 28 e-tidningar - när du vill, var du vill

› Kom igång med e-tidningen –  ladda ner app eller läs på webben. Så loggar du in, så använder du appen.
› Läs alla 28 dagstidningar som e-tidning – ingår i din prenumeration – gäller privatkunder på Komplett, Helg, Plus Premium (f.d. Digital), Bandypuls.

Vill du köpa lösnummer? Här hittar du våra återförsäljare - kartor

› Vill du köpa lösnummer av papperstidningen? Här hittar du alla återförsäljare av din lokaltidning – interaktiva kartor.
› Vill du köpa digitalt lösnummer att ladda ner? Här kan du ladda ner tidningar i pdf-format.

”Det bara krånglar, vad ska jag göra?"

› Krånglar det när du ska använda e-tidningen och andra digitala tjänster? Här är en enkel steg-för-steg-guide där du själv får tips om hur du kan lösa vanliga problem.

Läsarshoppen

Hittar du inte det du letar efter?