Vi har för tillfället tekniska problem gällande inlogg till våra e-tidningar

Vi har för tillfället ett tekniskt problem när det gäller inloggning på andra e-tidningar än den man har en prenumeration på – vi jobbar på en lösning och detta ska vara fixat inom kort.

Prova gärna att logga in för ta del av e-tidningarna någon gång per dag, så man kan märka när allt är i sin ordning igen.

Som kund kan man kontrollera prestandan på sin enhet och rensa bort cookies och chachade filer, samt avinstallera och installera app på nytt om det inte fungerar (då problemet inte gäller alla kunder så behöver detta göras om det inte fungerar.

Viktigt!

Man kan fortfarande läsa de andra tidningarnas nyhetsartiklar, via +Allt som ingår i prenumerationen om man har paketen : Total, Helg eller Digital Premium!