Samma inlogg på din Lokaltidning, DN, Expressen och Arcy

Hur fungerar den gemensamma inloggningen för Bonnier News Locals titlar?
Från och med den 18 januari 2023 har du som prenumerant samma inloggningsuppgifter på samtliga titlar inom Bonnier News Local samt Expressen, Arcy och Dagens Nyheter. Det kommer fortfarande att vara olika prenumerationer, men du loggar in med samma lösenord och mejladress på samtliga titlar.

Vad händer om jag haft olika lösenord till mitt konto på en titel tillhörande Bonnier News Local samt ex DN?
Om du tidigare haft olika lösenord för respektive tidning får du automatiskt något av dessa lösenord på ditt gemensamma konto. Är du osäker på vilket lösenord som gäller kan du återställa det enkelt genom att klicka här

Vad händer om jag byter lösenordet på min ena prenumeration?
Om du byter ditt lösenord för den ena tidningen kommer även det andra lösenordet att bytas automatiskt. Du kommer från och med 18 januari inte att kunna ha olika lösenord på Bonnier News Local, Expressen, Arcy och Dagens Nyheter knutna till samma mejladress.

Påverkas mitt prenumerationspris?
Nej.

Betyder det här att Bonnier News Local, Expressen, Arcy och DN slås ihop?
Nej, vi gör den här förändringen för att du som kund lättare ska kunna använda Bonnier News tjänster. Våra titlar fortsätter att leverera sin unika journalistik precis som tidigare.