Viktig information till dig som prenumererar på Vetlanda-Posten

Från och med den 1 april förändras antalet utgivningsdagar för Vetlanda-Posten som papperstidning och e-tidning. Här hittar du viktiga frågor och svar om vad det betyder för dig som är prenumerant.

Varför görs detta?

För att fortsätta producera riktigt bra lokaljournalistik behöver vi prioritera bland våra resurser. Det är kostsamt att trycka och dela ut papperstidningar. Med färre utgiv­ningsdagar kan vi istället satsa på vår lokala nyhetsbevakning och producera fler och bättre nyheter till våra läsare.

Vilka dagar kommer Vetlanda-Posten ut efter förändringen?

Vi går från utgivning sex dagar i veckan till tre – tisdag, torsdag och lördag.

När händer detta?

Förändringen av antalet utgivningsdagar slår igenom den 1 april. För Vetlanda-Posten innebär det att det sista “vanliga” numret kommer torsdagen den 31 mars, och det första “nya” numret lördagen den 2 april. 

Hur kommer det här att påverka prenumerationspriset? Får jag rabatt?

Ja, i samband med förändringen sker en prisreducering av prenumerationspaket TotalDet kostar från och med 1 april 339 kr/månad (tidigare 399kr/månad). Du som har Digital eller Digital Premium (e-tidning och sajt)  behåller samma pris som tidigare.

Vad händer med helgpaketet?

Helgpaketet utgår i samband med förändringen, mer information om detta kommer att skickas direkt till de kunder som berörs.

Vad händer med de pengar jag redan betalat in via faktura nu när priset sänks?

Om du har prenumerationspaketet Total och har betalat i förskott med faktura, förlängs din prenumeration automatiskt och kommer att räcka längre (detta gäller endast kunder som har gjort en betalning som sträcker sig in i april).

Hur påverkas jag som betalar med autogiro nu när priset sänks?

Om du har nyhetspaketet Total och betalar med autogiro, dras det nya priset i slutet av mars eftersom du betalar din prenumeration i förskott.

Har du frågor är du välkommen att kontakta kundservice.