+Allt

Vad är +Allt?
+Allt är ett paket där du kan läsa alla artiklar online på DN.se, Expressen.se och 43 lokala nyhetssajter!

Vad ingår i +Allt?
I +Allt ingår över 40 lokala nyhetssajter och appar – från Sydsvenskan i söder till Östersunds-Posten i norr. För att se fullständig karta över de titlar som ingår klickar du här.
DN Digital Bas – alla artiklar på DN.se och i DN-appen
Expressen Premium – alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen samt e-tidning
Dessutom alla artiklar på teknikensvarld.se, mama.nu, skonahem.se, alltomresor.se, levaochbo.se, alltommat.se, halsoliv.se och amelia.se

Ni använder er av samma inlogg överallt.

Hur kan jag betala min prenumeration på +Allt?
Du kan betala din prenumeration via Klarna eller med Kort.

Jag betalar min nuvarande prenumeration med autogiro. Kan jag göra det även på min nya prenumeration med +Allt?
I dagsläget kan du enbart betala din +Allt-prenumeration med kort eller Klarna.

Hur går jag tillväga för att byta betalsätt för min prenumeration?
Betalsätt kan du byta på Mina Sidor. Bytet sker från nästa förnyelsedatum.

Jag har redan en prenumeration på paketet Digital Bas på Bonnier News Local och vill lägga till +Allt.
+Allt är en ny produkt som du kan uppgradera till om du har en befintlig Digital bas-prenumeration. Du kan uppgradera din prenumeration via Mitt konto.

Jag har redan en prenumeration på paketet Digital Premium, Helg eller Total på Bonnier News Local. Ingår +Allt där?
Ja, nu ingår +Allt i Digital Premium, Helg och Total.* Du använder samma inlogg som på din lokala nyhetssajt/e-tidning.

*Gäller ej Tidningen Härjedalen och Nynäshamns Posten.

Hur säger jag upp min prenumeration på +Allt?
Du kan säga upp din prenumeration antingen via Mina Sidor eller via kundservice.

Kan jag välja endast två varumärken i min prenumeration? T ex DN och en lokaltidning från Bonnier News Local?
+Allt säljs som ett paket. Det går i dagsläget inte att välja ut två varumärken i +Allt-paketet. Vi säljer endast enskilda digitala paket på respektive varumärke.

Vad ingår inte i +Allt?
Bonnier News Locals E-tidningar
DN:s E-tidning
Papperstidning
Expressen Premium Max (sport rättigheter)
Bandypuls, Folkracepuls, Tranås Posten

Vad kostar +Allt?
Ordinarie pris är 199 kronor i månaden.

Hur tecknar jag en prenumeration på +Allt?
Via Prenumerera-sidan hos respektive lokaltidning: https://kundservice.bonniernewslocal.se/bli-kund/

Villkor för +Allt?
Prenumerations villkoren är samma som för övriga produkter inom Bonnier News Local.
https://konto.bonniernews.se/prenumerationsvillkor/