Information om Värnamo Nyheters nya utgivningsdagar

Från och med 1 maj förändras antalet utgivningsdagar för Värnamo Nyheter som papperstidning och e-tidning. Nedan får du svar på vanliga frågor om vad det betyder för dig som kund. 

Varför görs detta?

Ökade kostnader för papper, el och bränsle gör att det blir allt dyrare för oss att trycka och dela ut papperstidningar. Med den här förändringen kan vi behålla våra redaktionella resurser och erbjuda våra läsare och prenumeranter en fortsatt stark lokalbevakning. Läsarna får ta del av lika mycket journalistik som tidigare, men fördelat på tre dagar i stället för fyra. 

Vilka dagar kommer tidningen ut?

Som papperstidning och e-tidning kommer Värnamo Nyheter ut tisdag, torsdag, lördag. På vn.se och i appen kan du som vanligt ta del av lokala nyheter dygnet runt veckans alla dagar, var och när du vill. 

Hur påverkas prenumerationspriset?

I samband med förändringen sänks priset för prenumerationspaket Total. Du som har Digital Premium behåller samma pris som tidigare.

Vad händer med de pengar jag redan har betalat in (via faktura) nu när priset sänkts?

Om du har prenumerationspaketet Total och har betalat i förskott med faktura kommer du att få din prenumeration förlängd och den kommer att räcka längre. Kompensationen sker automatiskt för dig som har gjort en betalning som sträcker sig in i maj eller längre.

Hur påverkas jag som betalar med autogiro nu när priset sänkts?

Om du har Totalpaketet och betalar med autogiro, dras det nya priset i slutet av april eftersom du betalar din prenumeration i förskott.

Har du frågor är du välkommen att kontakta kundservice på 010-709 79 00, öppet måndag–fredag kl. 8–16.