Vad kan du mer göra?

Då du väljer att radera historiken på dina aktiviteter hos oss eller väljer att vi inte längre får tillåtelse att spara dina uppgifter om dina aktiviteter, tas en stor del av vår information om dig bort. För att helt radera din data måste du dock själv genomföra några åtgärder.

Annonser från andra aktörer
Många av de annonser som visas ut på våra sajter kommer från aktörer som du gett tillåtelse att spara din information.  Dessa annonser kan vi av naturliga skäl inte påverka. Du behöver då kontakta den aktören eller gå in på  youronlinechoices.com och ändra dina inställningar där.

Do not track
Både ”Radera alla lagrade uppgifter”  samt kryssrutan att ”Spara inte mina aktiviteter” bygger på lagringen av så kallade kakor (cookies) i din webbläsare. För att ta bort alla historik behöver du själv gå in på Mina aktiviteter i alla de webbläsare och enheter (dator, mobiltelefon, läsplatta) som du använder när du besöker våra sajter och välja att ”Radera alla lagrade uppgifter”  och/eller ”Spara inte mina aktiviteter”.

De val du gör för våra sajter här kan gå förlorade, om du skulle radera dina kakor vid ett senare tillfälle. Du kan då behöva göra om dem igen.
Du kan dock själv välja att stänga av all framtida lagring av aktiviteter i dina webbläsare genom att leta upp funktionen ”do not track” i alla de webbläsare och enheter som du använder. På så sätt behöver du inte vara rädd för att förlora dina inställningar om du skulle radera dina cookies framöver.