I vilka enheter kan jag läsa e-tidningen?

Du kan läsa e-tidningen på dator, surfplatta och mobil. Du kan läsa e-tidningen direkt i webbläsaren eller genom att ladda hem en app för Android eller IOS till surfplatta och mobil.

Våra nya e-tidningsappar fungerar i smartphones och surfplattor med Android 4.4 eller senare och med iOS version 9.0 eller senare. Om du har ett äldre operativsystem behöver du uppdatera din enhet.

E-tidningen fungerar i moderna webbläsare. Om du använder Internet Explorer fungerar det bara från version 11. Pröva att uppdatera din webbläsare eller ladda hem Google Chrome om du har problem.

Du kan ta reda på vilken webbläsare du har genom att surfa till den här tjänsten (texten är på engelska)

Kontakta kundservice om du behöver hjälp.

Läs fler frågor och svar om e-tidningen

appar, etidningen, android, iphone, ipad