Viktig information till dig som är prenumerant på Tranås-Posten!

Tranås-Posten blir en del av Tranås Tidning. Nedan får du svar på vanliga frågor om vad det betyder för dig som kund.

Vad innebär flytten för mig som prenumerant?

Från årsskiftet 23/24 flyttar Tranås-Posten in i Tranås Tidning och din prenumeration avslutas. Tranås Tidning är en tredagarstidning i pappersformat och som e-tidning (en digital version av papperstidningen) som tillsammans med en digital nyhetssajt levererar lokal journalistik dygnet runt. Vi kommer att fortsätta det lokala nyhetsarbetet tillsammans och ta vara på delar som varit karakteristiska för Tranås-Posten.

När kommer det sista numret av Tranås-Posten?

Det sista numret av Tranås-Posten som egen tidning kommer den 27 december och den 1 januari 2024 avslutas alla aktiva prenumerationer.

Varför görs det här?

Förändringen sker för att säkerställa att vi över tid har en hållbar och stabil lokaltidning med bevakning i Tranås och omkringliggande orter.

Vad händer med de pengar jag betalat in?

Du som har ett innestående belopp efter 1 januari 2024 kan få dina pengar utbetalda. Information om detta har skickats via postbrev till dig. Har brevet inte kommit fram? Kontakta kundservice för mer information.

Hur blir jag prenumerant på Tranås Tidning?

Information om hur du hittar rätt prenumeration för dig, på Tranås Tidning, finns i det postbrev vi skickat till dig.

 

Psst!
Välkommen att bli prenumerant på Tranås Tidning! Vi hoppas att du ska trivas där och känna igen delar från Tranås-Posten.