Hur skapar jag inloggningsuppgifter och aktiverar mitt konto?

Skaffa tillgång till internet

Först måste du ha en dator, surfplatta eller mobiltelefon. Det fungerar på nästan alla du kan köpa i dag, ju nyare, desto bättre.

Sedan måste du förstås ha en uppkoppling till internet.

Skaffa en e-postadress

Dessutom måste du ha en egen e-postadress. Om du inte redan har en kan du skaffa en gratis e-postadress hos till exempel Google

När du har tillgång till internet och en egen e-postadress kan du skapa inloggningsuppgifter.

Fyll i kundnummer eller personnummer

Surfa nu in på sidan för att skapa inloggningsuppgifter och aktivera konto.

Fyll i ditt personnummer och  postnummer.

Om det inte skulle fungera med personnummer kan du försöka med ditt kundnummer i stället (det står på din faktura).

Tryck på OK, fortsätt.

Ange e-postadress och lösenord

Om uppgifterna stämmer överens så får du i nästa steg ange din e-postadress och välja ett lösenord. (Lösenordet måste vara minst sex tecken)

Sedan är det klart. Din e-postadress är kopplad till din prenumeration. Med din e-postadress och ditt lösenord kan du nu logga in och ta del av våra digitala tjänster.

Läs mer

Fler frågor och svar om e-tidningen

Fler frågor och svar om konto och inloggning

Här hittar du din e-tidning