Kan jag läsa Tidningen Ångermanland i min ÖA-app?

Från och med app-uppdateringen i maj 2018 har du som prenumerant på ÖA (Örnsköldsviks Allehanda) även tillgång till TÅ (Tidningen Ångermanland) i din e-tidningsapp.

ÖA app
ÖA:s nya e-tidningsapp där du kan läsa även Tidningen Ångermanland och Motor-bilagan. Det finns även en ny meny där du enkelt kan nå appens inställningar.

 

Det innebär att om du som är prenumerant ÖA även kan läsa TÅ i din e-tidningsapp. Liksom en del bilagor. Praktiskt tillgängliga i samma app.

Observera att du måste använda ÖA-appen, alltså den app där du har din prenumeration. Om du i stället laddar hem TÅ-appen så kommer du inte åt att läsa TÅ i den.

Apparna fungerar som vanligt smidigt i både surfplatta och mobil. Du loggar in med dina vanliga inloggningsuppgifter (användarnamn och lösenord) och du förblir inloggad.

Här hittar du mer info om ÖA:s e-tidningsapp:

 

Ett alternativ till appen, framför allt för dig som surfar via dator, är att logga in på allehanda.se, och där trycka på “E-tidning” i meny. Där har du tillgång till både ÖA och TÅ som e-tidning direkt i din webbläsare.

E-tidningen är tillgänglig för dig som har något av våra nyhetspaket Komplett, Digital eller Helg.