Vad innebär Postnords varannandagsutdelning för mig?

Postnord förändrar sin leveransmodell i vissa postnummerområden till att bara dela ut posten varannan dag. Det drabbar tyvärr en del av våra kunder som får sin tidning utdelad med post. Dessa informeras via brev. Om du är osäker på om du berörs av förändringen kan du söka på ditt postnummer för att få reda på vad som gäller i just ditt område.

Enligt den nya modellen delas både posten och tidningen ut måndag, onsdag och fredag varannan vecka, och tisdag och torsdag varannan vecka. Det betyder att postkunder vid ett och samma tillfälle kan få mer än en tidning levererad.

Här kan du ta del av ytterligare information om varannadagsutdelning på Postnords hemsida.

__________

Hur vet jag om min tidning levereras med bud eller post?

Det är vanligast att tidningen delas ut med bud i tätorter, större orter och storstäder. För att få specifik information om utdelningen där just du bor – vänligen kontakta kundservice.

Om du redan har en prenumeration kan du enkelt ta reda vad som gäller genom att titta på tidningen. Om den har en tryckt adress eller adressetikett på omslaget så delas den ut med post (undantag vissa äldreboenden).

__________

Fortsätt läsa tidningen varje dag!

Du vet väl om att e-tidningen ingår i din prenumeration? Den är en digital och utökad version av papperstidningen. E-tidningen kan du läsa genom att gå in sån vår sajt. Den finns också som app att ladda ned till din mobil eller surfplatta.