Varför funkar e-tidningsappen dåligt i min Samsung?

Vi har fått in ett antal felrapporter på nya e-tidningsapparna från användare med Samsung Galaxy Tab.

Det gäller Samsung-modellerna SM-T550 och SM-T555 med Android version 7.1.1.

Felrapporterna har gällt suddiga sidor och svårighet att navigera mellan sidor.

Om du har någon av dessa modeller är det viktigt att du uppdaterar din e-tidningsapp till senaste version. De flesta problem åtgärdades i version 7.6.6 av appen. Så uppdaterar du din app.

Ett alternativ till appen är att du läser e-tidningen med webbläsare. Läs mer.

Samsung-modellerna SM-T550 och SM-T555 lanserades 2015 med Android 5.0.2 och kan enligt Samsung inte uppdateras till högre Android-version än 7.1.1.

I nyare modeller av Samsung Galaxy Tab som kan använda Android 8 har de här problemen aldrig funnits