Annonsera på ”Det händer i Malmö”

Annonsera på vår evenemangsguide “Det händer i Malmö”.
Evenemangen ska vara öppna för allmänheten.
Vi godkänner inte annonser om möten, träningstider, loppis eller auktion, bingo, gudstjänster, tillfälliga serveringar (typ sommarcaféer), annonser med enbart försäljning och annonser med endast öppettider.
Annonsen ska alltid innehålla datum och tid.

Välj kategori nedan.
Välj länken ”Boka med inloggning” om du gör återkommande bokningar för en förening, församling, organisation eller företag och har en inloggning till vårt bokningssystem. › Beställ inloggning här.
Annonsen publiceras i Sydsvenskan.