På vilket sätt kan min tidningsprenumeration påverkas av spridningen av covid-19?

På grund av pågående smittspridning i Sverige kan tryck och leverans av din tidning komma att påverkas.

Om du skulle bli drabbad av att din tidning blir försenad eller uteblir hittar du i första hand aktuell information om distribution på sydsvenskan.se alternativt via vår servicetelefon 0771-87 30 30.

Din tidning kan komma att delas ut via utlämningsplatser i din kommun, dessa platser kommer att publiceras på sydsvenskan.se  om det blir aktuellt.

Du kan även få information om din tidningsleverans genom att logga in med ditt Sydsvenskan-konto på sydsvenskan.se/kundservice där du hittar all aktuell information om din prenumeration. På sidan ”Min prenumeration” får du information om förseningar eller eventuell utdelning via våra tillfälliga utlämningsplatser.

Vi hoppas på förståelse i dessa tider.