Radannons: Personligt

Här annonserar du efter nya kontakter. Kontaktannonserna gäller privatpersoner, de får alltså inte användas för kommersiella ändamål. Alla annonser granskas i förväg.
Denna annons är en enkel textannons utan bild.

OBS! Var förnuftig. Du vet inte vem som svarar på din annons. Därför gäller det att vara vaksam. Låna inte ut pengar till personer du får kontakt med via annonser, och om du får svar som innehåller länkar, så klicka inte på dessa. Om ni bestämmer er för att träffas – se till att träffas på neutral mark med andra människor runt omkring, till exempel på café, museum eller restaurang.

Boka själv och betala med kort (mastercard/visa) eller swish  [annons-personligt-kort]