Kan jag använda samma inlogg till flera enheter?

Ja, du kan vara inloggad på totalt fyra enheter samtidigt med ditt konto.

Som exempel: Om du har en Mac-dator, en Windows-dator, en surfplatta och en mobiltelefon så är det fyra enheter, och du kan vara inloggad på alla fyra samtidigt med din e-postadress och ditt lösenord.

För dig som ofta växlar mellan olika enheter är det praktiskt. Du behöver aldrig logga ut från mobilen när du i stället vill vara inloggad på datorn, och tvärtom.