Hur säger jag upp Digital Bas?

Om du vill säga upp din prenumeration på Digital Bas gör du det enklast genom att logga in på Mitt Konto. Där kan du avsluta Digital Bas själv med en knapptryckning.

Om du behöver hjälp kan du kontakta kundservice. Avsluta prenumeration i kontaktformuläret. Fyll i dina uppgifter så tar vår kundservice hand om din uppsägning.

Du kan också kontakta oss via telefon under våra öppettider, 010-709 79 00, måndag-fredag 08-16

Välkommen tillbaka!