Annonsera i Smålänningen Xtra

Lokus köp&sälj (Webb och tidning) och radannonser (tidning)
Ordinarie bokningsstoppp är fredagar 1 vecka innan publicering. Vid större helger kan denna tid ändras. Var ute i god tid med din bokning.

Välj kategori nedan för att gå vidare och boka annons själv!

Öppettider på telefon: Vardagar kl 9.00-16.00. Ring 010-709 70 10, välj sedan 1.
ONSDAG och TORSDAG 11 och12 maj är telefontiden kl 10.30-16.00

Lokus

Köp & sälj-annonser för privatpersoner. Publiceras både i tidning och på webb.

Radannonser

Textannons som publiceras i tidningen och når alla prenumeranter.

Vill du veta mer?

Du kan kontakta oss via webbformulär eller ringa under våra öppettider.