Just nu långa köer till kundservice - tips till dig som har problem med e-tidningen eller Plus

Just nu har vi långa köer hos vår kundservice.

Det beror på vissa tekniska problem gällande e-tidningen och Plus-artiklar. Vi arbetar med problemet och hoppas lösa det inom kort.

Har du problem?

Logga ut från ditt konto, och logga sen in igen. Det fungerar för de allra flesta. Om du också har problem med delning till andra mejladresser, gör även om dessa delningar under ”inställningar”, så bör det fungera som vanligt.

Här finns instruktionsfilmer för hur du loggar ut och in:

Via mobil:
Logga ut och in via mobil

Via dator:
Logga ut och in via dator