Varför fungerar inte min app i offline-läge?

En av finesserna i våra e-tidningar är att du kan ladda hem en eller flera utgåvor till din enhet och sedan läsa tidningen offline, när du har ingen eller dålig internetuppkoppling (till exempel på flyget, båten, tåget).

Men tyvärr uppstod ett fel i den Android-version med versionsnummer 8.0.4 som släpptes 10 april 2019.

I den här versionen visade nedladdade utgåvor i de flesta fall tomma sidor.

Vår leverantör har hittat felet och har den 16 april 2019 släppt en app-uppdatering med versionsummer 8.0.6.

Om du har drabbats av felet behöver du manuellt gå in och rensa bort tidigare nedladdade utgåvor (Gå in i Inställningar -> Nedladdat material -> Rensa minne. Ladda sedan hem önskade utgåvor på nytt.

Läs mer om hur Android-appen fungerar

Läs mer om hur iOS-appen fungerar

Så uppdaterar du appen

Fler frågor och svar om e-tidningen