Hur gör jag för att avsluta min prenumeration?

Om du vill säga upp din prenumeration och prenumererar på något av nyhetspaketen Total, Helg eller Digital Premium kan du avsluta din prenumeration genom att kontakta kundcenter via vårt kontaktformulär, och välja ärende “Ändra eller avsluta prenumeration”.

Om du är Digital-kund kan du säga upp själv med ett knapptryck genom att logga in på Mitt konto.

Du kan också kontakta kundcenter via telefon, så hjälper vi dig.

Sökord: uppsägning, avslut, avsluta, säg upp