Viktig information till dig som prenumererar på Skånska Dagbladet

Som vi tidigare informerat om är det sedan den 14 januari 2022 Bonnier News AB som ansvarar för prenumerationerna på Skånska Dagbladet. Det innebär att till exempel. fakturor och/eller administrativ kommunikation nu har Bonnier News AB som avsändare.

Kommer min prenumeration att påverkas?

Nej, inte när det gäller tillgången till din tidning/produkt. Däremot tar Bonnier News AB över ansvaret för din kundrelation. Det vill säga att ditt prenumerationsavtal och alla rättigheter och skyldigheter du har som kund har tagits över av Bonnier News AB istället för att vara kvar hos Tidningsbärarna KB.

Blir det några förändringar av innehållet i tidningen?

Ja, tidningen får en ny layout med större fokus på de lokala nyheterna. Vi förstärker samtidigt redaktionen i Eslöv och ökar vår närvaro i Mellanskåne. Håll utkik de kommande veckorna när vi presenterar flera nya satsningar.

Hur kommer jag till Skånska Dagbladets nya sajt?

Den 1 februari får vår nyhetssajt skd.se nytt utseende. Lite ljusare, lite fräschare och mera överskådligt för att göra det enklare för dig att navigera bland innehållet. Nyheter från din del av Skåne kommer att synas bättre redan på startsidan.

Första gången du besöker sajten/appen visas ett meddelande om att du behöver skapa ett nytt användarkonto. Det gör du med några få klick. För att skapa inloggningsuppgifter anger du ditt kundnummer (som du hittar på din faktura) och ditt postnummer. Sedan har du tillgång allt material på sajten.

Påverkas nyhetsappen och e-tidningen?

Ja, båda apparna får nytt utseende den 1 februari. För att uppdatera till de senaste versionerna öppnar du Appstore (för iOS) eller Google Play (för Android) i din telefon. En glad nyhet är att det nu kommer en e-tidningen även på söndagar.

Har du frågor om din prenumeration?

Vi hjälper dig gärna. Du är välkommen att kontakta kundservice på tel.  010-709 79 00, öppet måndag–fredag kl. 8–16. Mer information och vanliga frågor och svar finns på skd.se/kundservice