Varför är e-tidningen suddig i Internet Explorer?

Vi har fått rapporter från användare om att e-tidningens sidor är suddiga när man använder Internet Explorer. Vi undersöker problemen i samarbete med vår leverantör.

Vi optimerar kontinuerligt e-tidningen men lägger störst resurser på moderna webbläsare och de senaste versionerna av operativsystemen.

Internet Explorer är en föråldrad webbläsare som används av allt färre. Microsoft beslutade 2015 att ersätta Explorer med den nya webbläsaren Microsoft Edge i samband med lanseringen av Windows 10.

Om du läser e-tidningen på Windows-dator rekommenderar vi att du använder Microsoft Edge eller laddar hem en modernare webbläsare som Google Chrome eller Firefox.