Så här läser du e-tidningen

Vill du ladda ned ovan bilder i PDF format hittar du dessa —> här

Söka i arkivet

Tryck på förstoringsglaset längst upp till höger för att öppna sök i arkivet. Du kan söka i tidningar ungefär ett år tillbaka. Använd textfältet ”Sök i artiklar” för att fylla i ditt sökord. Du kan begränsa din sökning till bara vissa tidningar och vissa datum-intervall.

Lösa korsord och sudoku

De flesta korsord och sudoku kan du lösa digitalt. Tryck eller klicka för att öppna korsordet. Tryck på knappen ”Så här gör du” för fullständiga instruktioner.
I korthet:

Klicka på den ruta där du vill börja att skriva.

Om du byta riktning mellan vågrätt och lodrätt, så gör du det genom att dubbelklicka eller trycka på mellanslagstangenten.(För iOS bara mellanslagstangenten).

Fakta

Vår e-tidnings plattform heter Prenly och du når webbversionen av alla Bonnier News Locals e-tidningar via den här sidan.

(Observera att vissa av funktionerna som beskrivs ovan, som till exempel läsläge, artikellista och talsyntes finns i alla Bonnier News Locals vanliga prenumererade tidningar. Men inte i vissa bilagor. Inte heller i våra gratistidningar.)