Välkommen in till oss på NP – vi hjälper dig att bli digital

Kom in till oss onsdag 12 december kl 9–11 så får du tillgång till plus-material samt hjälp att läsa e-tidningen på datorn, i läsplattan och i mobilen.
Var: Nynäshamns Posten, Stadshusplatsen 2, 4 trappor
Vi svarar på de vanligaste frågorna om hur du skapar ett konto, loggar in och läser tidningen digitalt.
Ta gärna med din egen läsplatta eller mobil så visar vi hur du maximerar din prenumeration på NP.
Är du inte prenumerant hjälper vi dig självklart att bli det!