Våra paket

Vad ingår i de olika nyhetspaketen?

Nyhetspaket
Digital Bas

Alla artiklar på den nyhetssajt du prenumererar på, inkl nyhetsappen samt nyhetsbrev med senaste nytt

Nyhetspaket Digital Premium

E-tidningen – en digital version av tidningen. Även som app.

Allt innehåll på den nyhetssajt du prenumererar på, inkl nyhetsappen samt nyhetsbrev med senaste nytt

Över 40 lokala nyhetssajter och appar

Livesportsändningar

Korsord och Sudoku

Allt innehåll på Bandypuls.se och Folkracepuls.se

+Allt – Med +Allt får du, förutom e-tidningen/papperstidningen och din lokala nyhetssajt, alla artiklar på DN.se och Expressen.se. Du får även ekonomi- och börsnyheter online med Privata Affärer och Marknadsnytt – en del av Di. Vill du ha ännu mer inspirerande läsning ingår bland annat amelia.se, skonahem.se och teknikensvarld.se*
*+Allt ingår inte på Nynäshamns Posten, Tidningen Härjedalen, Bandypuls och Folkracepuls.

Nyhetspaket Total

Papperstidning alla utgivningsdagar

E-tidningen – en digital version av tidningen. Även som app.

Allt innehåll på den nyhetssajt du prenumererar på, inkl nyhetsappen samt nyhetsbrev med senaste nytt

Över 40 lokala nyhetssajter och appar

Livesportsändningar

Korsord och Sudoku

Allt innehåll på Bandypuls.se och Folkracepuls.se

+Allt – Med +Allt får du, förutom e-tidningen/papperstidningen och din lokala nyhetssajt, alla artiklar på DN.se och Expressen.se. Du får även ekonomi- och börsnyheter online med Privata Affärer och Marknadsnytt – en del av Di. Vill du ha ännu mer inspirerande läsning ingår bland annat amelia.se, skonahem.se och teknikensvarld.se*

*+Allt ingår inte på Nynäshamns Posten och Tidningen Härjedalen.

Nyhetspaket Helg

Papperstidning på helgen

E-tidningen – en digital version av tidningen. Även som app.

Allt innehåll på den nyhetssajt du prenumererar på, inkl nyhetsappen samt nyhetsbrev med senaste nytt

Över 40 lokala nyhetssajter och appar

Livesportsändningar

Korsord och Sudoku

Allt innehåll på Bandypuls.se och Folkracepuls.se

+Allt – Med +Allt får du, förutom e-tidningen/papperstidningen och din lokala nyhetssajt, alla artiklar på DN.se och Expressen.se. Du får även ekonomi- och börsnyheter online med Privata Affärer och Marknadsnytt – en del av Di. Vill du ha ännu mer inspirerande läsning ingår bland annat amelia.se, skonahem.se och teknikensvarld.se

Nyhetspaket +Allt

Allt innehåll på den nyhetssajt du prenumererar på, inkl nyhetsappen samt nyhetsbrev med senaste nytt

Över 40 lokala nyhetssajter och appar, inklusive livesportsändningar

DN Digital Bas

Expressen Premium

Samma inlogg överallt

Läs mer om +Allt här