Vad gör jag om jag glömt mitt lösenord?

Mata in din mejladress och tryck på knappen ”Skicka”.
Öppna sedan det mejl du fått från Bonnier News Local med ämnesrad ”Byte av lösenord”.
OBS! Om du inte skulle få något mejl inom någon minut, gör så här:
1. Kontrollera skräpkorgen i ditt mejlprogram. Ibland kan mejl hamna där.
2. Kontakta Kundcenter för hjälp att manuellt återställa ditt lösenord. Du kan kontakta kundcenter genom att
fylla i vårt kontaktformulär eller ringa under våra öppettider. Mer info här.

Från februari 2019 kan du logga in med bank-id på alla nyhetssajter. Läs mer här.