Hur hittar jag e-tidningen?

E-tidningen är en digital version av papperstidningen och ingår i våra nyhetspaket Komplett, Helg och Digital.

Du kan läsa e-tidningen på två sätt, antingen via vår e-tidningsapp eller via vår nyhetssajt.

Läsa e-tidningen via nyhetssajten
1. Gå in på norrteljetidning.se och klicka på ”E-tidning” längst upp i menyn.
2. Klicka på den e-tidning du vill läsa.
3. Logga in med samma inloggningsuppgifter som till ditt konto. Saknar du inloggningsuppgifter? Klicka på ”Ny användare” och följ instruktionerna.
4. Klart. Trevlig läsning!

Läsa e-tidningen via vår app
1. Sök på din tidnings namn och e-tidning i App Store eller Google Play och ladda ner appen gratis. Eller se direktlänk här.
2. Öppna e-tidningsappen och klicka på e-tidningen.
3. Logga in med de inloggningsuppgifter du valde till ditt konto på arbetarbladet.se.
4. Klicka på den e-tidning du vill läsa.
5. Klart. Trevlig läsning!

Ladda hem app.

Vill du se alla Mittmedias 28 e-tidningar? Här kan du se deras senaste förstasidor.

Sökord: etidning, etidningen, etidningar, tidningen, tidningarna, digitaltidning, etidningsapp, appen, appar