Hur fungerar nya kontrollpanelen i e-tidningens webbversion?

Från augusti 2019 är det delvis nytt utseende på e-tidningens kontrollpanel för dig som läser e-tidningen i webbläsare på dator, surfplatta och mobil.

Den nya kontrollpanelen ger dig större möjligheter att själv anpassa vilka knappar du vill visa.

Den nya kontrollpanelen visas i e-tidningens nederkant. Om du vill gömma den kan du trycka på inställningsknappen med tre prickar längst till höger och bocka av ”Visa kontrollpanel”.

När du gjort det kan du enkelt få fram kontrollpanelen när du vill genom att föra muspekaren till skärmens nederkant.

Om du läser e-tidningen på en dator är det alltid smidigast att använda tangentbordet för att bläddra (pil höger och pil vänster) och zooma (2,3,4 eller 5 för att zooma in i olika nivåer, 1 för att återgå)

Läs mer om den nya kontrollpanelen och hur e-tidningen fungerar i webbversion