Hur gör jag för att få e-tidningen till företaget?

Om du vill att e-tidningen ska bli tillgänglig på jobbet kan du teckna en företagsprenumeration.

Med Digital Företag får upp till sex medarbetare tillgång till e-tidningen. Dessutom ingår tillgång till alla plus-artiklar på upp till 40 lokala nyhetssajter.

Läs mer om Digital Företag här

Om du redan har en företagsprenumeration på papperstidningen (Komplett Företag) så ingår digital tillgång till e-tidningen och plus. Du behöver skapa ett inloggningskonto och kan sedan dela ut tillgång till dina medarbetare. Totalt ingår sex digitala konton till varje företagsprenumeration.