Fungerar nyhetsappen i surfplattor?

Nyhetsappen för Android går numera bara att ladda ner till mobiltelefoner, inte surfplattor.

Vi rekommenderar användare med Android-surfplattor att använda nyhetssajten i sin webbläsare i stället.

Om du har en ipad går nyhetsappen att ladda ner, men vi rekommenderar att du använder nyhetssajten i Safari i stället.

I både Android och iPad kan du lägga till en egen hemskärmsikon, följ stegen nedanför.

TIPS: Lägg till en genväg till nyhetssajten på din surfplatta!

Lägga till en genväg till nyhetssajten i Android (Google Chrome):

1. Öppna din webbläsare. Skriv in adressen till na.se
  2. Klicka på de tre punkterna uppe till höger i webbläsaren
  3. Välj ”Lägg till på startskärmen”.
  4. Nu har du en genväg direkt till sajtens hemsida på din startskärm
  5. Logga in med din e-postadress och det lösenord du själv valde

Lägga till en genväg till nyhetssajten i iPad (Safari):

1. Öppna din webbläsare. Skriv in adressen till na.se
  2. Klicka på pil-symbolen uppe till höger i webbläsaren
  3. Välj ”Lägg till på hemskärmen” och klicka på ”Lägg till”
  4. Nu har du en genväg direkt till sajtens hemsida på din startskärm
  5. Logga in med din e-postadress och det lösenord du själv valde

Om du tidigare installerat nyhetsappen på en Android-platta så kommer den att finnas kvar tills du raderar den. Om du uppdaterar så kommer du att få besked om att appen inte längre stöds av din enhet.

Om du har en mobiltelefon kan du hitta nyhetsappen här.

Läs mer: Så fungerar nyhetsappen

E-tidningsapparna fungerar som tidigare i både surfplattor och mobiltelefoner.