Ny e-tidningsapp från 5 december

Den 5 december kl 13.00 rullades NA:s nya e-tidningsapp för Android och IOS ut i GooglePlay och AppStore.

Den nya e-tidningsappen har ny ikon och nytt namn: ”NA e-tidning”.

Du som redan har e-tidningsappen eNA installerad får oftast helt automatiskt den nya appen till din surfplatta eller mobil. Automatisk uppdatering kan dröja något dygn och kräver vanligen att din enhet laddas och är ansluten till trådlöst nätverk (wifi).

Du kan också uppdatera manuellt genom att gå in i AppStore eller Google Play. Det gäller även om du har automatisk uppdatering avstängd.

När den nya appen är nedladdad till din enhet behöver du logga in på nytt med din e-postadress och lösenord.

Läs mer på na.se om nya appen

Hjälp med nya appen: