Jag har bytt mejladress och behöver ändra, vad ska jag göra?

Har du bytt mejladress och vill använda den nya adressen för att logga in hos oss?

Så här gör du för att uppdatera din e-postadress:

1. Logga in på ”Mitt Konto” med din gamla mejladress.
  2. Skriv in din nya e-postadress och tryck på Spara
  3. Du kommer att få ett bekräftelsemejl till din gamla mejladress.
  4. Tryck på knappen i mejlet för att bekräfta adressbytet
  5. Nu kan du logga in med din nya mejladress

Om du inte längre har tillgång till din gamla mejladress så kan du förstås inte få något bekräftelsemejl.

Då behöver du kontakta kundservice för att få hjälp att byta.

Skriv i vårt kontaktformulär och välj ärende ”Byte av e-postadress

Du är också välkommen att ringa under våra öppettider.

Så byter du mejladress själv!

Steg 1: Logga in på Mitt Konto

2. Fyll i din nya mejladress och tryck på Spara

3. Gå till din gamla Inkorg, öppna bekräftelsemejlet från Mittmedia med ämne ”Byte av e-postadress”.  Tryck på Bekräfta