Kan jag göra en tillfällig adressändring?

Tillfällig adressändring kan du anmäla själv genom att logga in på sajten. Du behöver då ange adress samt vilka datum ändringen ska gälla.

Observera att från och med den 31 mars 2023 går det inte att göra en tillfällig adressändring till ett område där tidningen delas ut av Postnord. Kunder som berörs av förändringen får automatiskt besked om det när de anmäler sin tillfälliga adress.

Några saker att tänka på för att säkra korrekt utdelning:

• Beställ din tillfälliga adressändring i god tid

För att du ska få tidningen på utsatt datum behöver du göra adressändringen senast två helgfria dagar innan den ska träda i kraft.

• Kontrollera att adressen har korrekt stavning

Skriv ut hela adressen inklusive ”gatan/vägen” utan förkortning.

Korrekt: Läsargatan 1
Fel: Läsarg.1

• Ange alltid både ett start- och ett slutdatum

Slutdatumet avser den sista dagen som tidningen delas ut till din tillfälliga adress. Från och med följande dag delas tidningen åter ut till din vanliga adress. Om du inte vet exakt slutdatum måste du ändå ange ett. Du kan dock ändra slutdatumet själv när du vill. Tänk i så fall på att ändra slutdatumet i god tid. Du kan inte förlänga adressändringen på själva slutdatumet, för då hinner vi inte meddela våra distributörer. Om du kommer på i sista stund att du behöver förlänga måste du i stället skapa en ny tillfällig adressändring.

Tidningen eftersänds kostnadsfritt inom Sveriges gränser.

Om du behöver hjälp med att genomföra din tillfälliga adressändring kan du kontakta kundservice. Tryck på Kontakta oss och välj tidning, välj därefter ”kontakta oss” och välj sedan ärende ”Övriga prenumerationsärenden”  i kontaktformuläret. Du kan också ringa under våra öppettider.