Tidningarna i Hälsingland får egna sajter

Vad händer?

Som en del i Bonnier News satsning på lokala nyheter är vi glada över att kunna berätta att Ljusnan, Ljusdals-Posten, Hudiksvalls Tidning och Söderhamns-Kuriren snart får egna nyhetssajter. Dessa kommer att ersätta samlingssajten Helahälsingland.se.

Varför görs den här förändringen?

Med egna sajter kan tidningarna bygga upp det lokala innehållet precis som de vill ha det. Dina lokala nyheter får inte bara mer plats utan blir också enklare för dig att hitta.

Vad innebär det för mig som kund?

Beroende på vilken del av Hälsingland du är mest intresserad av loggar du in på den nyhetssajt som passar dig bäst. Förändringen innebär att du kommer närmare det lokala innehållet. Du kan också prenumerera på nyhetsbrev och följa din lokaltidning i sociala kanaler. 

Hur kommer jag till tidningarnas nya sajter?

Efter lansering hittar du dem här:

 

Hur loggar jag in?

Om du redan har en prenumeration kommer du att kunna logga in med dina befintliga inloggningsuppgifter (samma som du använder till helahalsingland.se) för att komma åt allt material på sajterna. Om du inte har ett konto kan du registrera ett med hjälp av ditt kundnummer.  

Om din prenumeration inkluderar e-tidningen hittar du den precis som vanligt via toppmenyn på respektive sajt eller genom att skriva in etidning.ljusnan.se, etidning.ht.se, etidning.ljusdalsposten.se, etidning.soderhamnskuriren.se. Du kan även ladda ned e-tidningsappen för respektive titel.

Kommer jag ha tillgång till alla nyheter i grannkommunerna, på samma sätt som förut?

Ja, du kan logga in och läsa nyheterna från samtliga titlar som idag ingår i helahalsingland.se. 

Jag har synpunkter på de nya sajterna, vem kan jag vända mig till?

Vi vill gärna ta del av dina tankar om de nya sajterna. Om du har funderingar eller förslag som du vill dela med dig av kan du kontakta ansvarig utgivare på respektive sajt. 

Vem är ansvariga utgivare för sajterna?

  • Mattias Guander, Hudiksvalls Tidning 
  • Tomas Froms, Ljusnan 
  • Christian Höijer, Ljusdals-Posten 
  • Mathilda Svensson, Söderhamns-Kuriren