Hur säger jag upp Plus?

Om du vill säga upp ditt Plus-abonnemang gör du det enklast genom att logga in på Mitt Konto. Där kan du avsluta Plus själv med en knapptryckning.

Om du behöver hjälp kan då gå till Kontakta oss och välja ärende: Avsluta prenumeration i kontaktformuläret. Fyll i dina uppgifter så tar vårt kundcenter hand om din uppsägning.

Du kan också kontakta oss via telefon under våra öppettider. Du hittar telefonnummer och öppettider på Kontakta oss-sidan.

Välkommen tillbaka!