Min iPad kraschar/visar svarta sidor i e-tidningen

Just nu (januari/februari 2021) har vi ett tillfälligt fel som drabbat ca 2% av våra läsare. Det som händer är att sidorna blir svarta på vissa ställen och för vissa kraschar appen efter man läst våra börssidor.

Det gäller vad vi vet endast vissa av Apples iPads och där man uppgraderat till iOS 14 eller högre.

Vår leverantör felsöker problemet och räknar med att släppa en ny version av appen som ska lösa problemet inom kort. Om du upplever liknande problem så prova använda e-tidningen via webbläsaren tills den nya versionen är släppt.

Se adresser till våra e-tidningar här.