Hur många tidningar lagras i min e-tidningsapp? Kan det bli fullt i enheten?

Om du inte gör något speciellt så lagras de sju senast lästa utgåvor i enheten. Sedan raderas de äldsta utgåvorna automatiskt.

Om du går in i Arkiv kan du ladda ner utgåvor manuellt för läsning i offline-läge. Dessa nedladdade utgåvor raderas aldrig automatiskt utan endast när du själv vill, genom att manuellt trycka på papperskorgen intill en nedladdad utgåva.

Om du vill rensa allt som sparats i din app kan du gå in i Inställningar och trycka på ”Nedladdat material” och sedan ”Frigör utrymme” eller ”Rensa minne”.  Då rensas även manuellt nedladdade utgåvor bort.

En del mindre filer återstår dock, t.ex lagrade lösenord.  I Android kan du rensa även denna data genom att gå in i Inställningar -> Appar – > Appens namn och välja Lagring -> Rensa data och Töm cache.