Bonnier News Local - Kundservice
Meny

Annonsering för dig som är inloggad kund

Här nedan bokar du som är inloggad kund familjeannonser från halva priset.

Priserna nedan gäller när du själv skapar din annons och betalar via vår självbetjäning. Vänder du dig till vårt kundcenter för att få hjälp med bokningen gäller en annan prislista samt en fakturaavgift på 50 kr.

Bokningsstopp: Vårt ordinarie bokningsstopp är två arbetsdagar före införandedagen kl 12 om du vill ha hjälp av vårt kundcenter och kl 14 om du använder vår självbetjäning. Tänk på att vara ute i god tid med din bokning speciellt dagarna före, under och efter stora helger.

Bröllop,
Vigda Vigsel

De här annonskategorierna vänder sig till dig som har eller ska gifta dig. För dig som ska gifta dig erbjuder vi en textannons utan bild och för dig som har gift dig har vi sex varianter; en textannons utan bild och sedan fem olika storlekar med bild.
[annons-vigda-prenpris]

Dagens ros

Med en Dagens ros vill vi att vardagshjältar uppmuntras: Någon som har gjort resan på lokalbussen till en glädje. Någon som oväntat har hjälpt till, om man trillat, om man blivit av med plånboken, någon som tröstat ett barn, eller tagit hand om en liten vilsen hund. Eller någon som räddat ens liv.
Vi hänvisar till kategorin Tack när du vill tacka för evenemanget, resan, middagen, sponsringen, uppvaktningen, den fina omvårdnaden på äldrehemmet och butiker och firmor som gjort något bra m.m.

OBS! Alla annonser som handlar om avlidna personer kommer att stoppas eftersom annonser som bokas under Dagens ros hamnar under vår vinjett Fira och uppmärksamma.
[annons-dagensros-prenpris]

Familjebilden

Den här annonskategorin använder du när du vill berätta om släktträffen, dopet/namngivningen, ett generationsmöte eller bara en trevlig dag.
[annons-familjebilden-prenpris]

Födda,
Välkommen
till världen

Den här annonskategorin använder du som vill berätta om att ni har fått barn eller barnbarn. Du väljer kategorin Födda om du vill publicera din annons utan bild i tidningen. Välj kategorin Välkommen till världen om du vill berätta om den lyckliga tilldragelsen i en annons med bild. Vi har två olika varianter att välja på.
[annons-fodda-prenpris]

Förlovning

Har ni eller ska ni förlova er? Berätta om den lyckliga händelsen i en annons, med eller utan bild, i tidningen.
[annons-forlovade-prenpris]

Grattis

Gratulera någon på födelsedagen, en kamrat som fått nytt jobb, en syster som tagit körkort eller en bästa vän som tar examen. Det finns många tillfällen då man vill gratulera någon! Vi har två olika storlekar att välja mellan.
[annons-grattis-prenpris]

Jubileumsbröllop

Den här annonskategorin använder du som vill fira en bröllopsdag (1 år som gifta och uppåt). Du har fem olika storlekar att välja mellan. Namn på bröllopsdagar »»
[annons-jubileumsbrollop-prenpris]

Tack

Tacka för den fina uppvaktningen, det lyckade evenemanget, den trevliga resan, den generösa sponsringen eller den härliga personalen på äldreboendet. Du kan välja att annonsera med eller utan bild.
Denna annonskategori hör till det som ska firas.
Tack i samband med dödsfall hänvisar vi till annonskategorin Sorgtack.
OBS! Alla annonser som handlar om avlidna personer kommer att stoppas eftersom annonser som publiceras under Tack hamnar under vår vinjett Fira och uppmärksamma.
[annons-tack-prenpris]

Uppvaktning

Den här annonskategorin använder du som vill bjuda in till uppvaktning eller vill undanbe dig uppvaktning på din bemärkelsedag. Vill du gratulera någon på födelsedagen hänvisar vi dig till kategorin Grattis.
[annons-uppvaktning-prenpris]