Hur loggar jag in på Läsarshoppen?

Gå till Läsarshoppen

Om du är kund hos någon av Bonnier News Locals titlar kan du logga in på Läsarshoppen.se och ta del av våra erbjudanden. Dina inloggningsuppgifter är detsamma som till Bonnier News Locals nyhetssajter.

Vanliga frågor och svar om Läsarshoppen

<!–

Steg 1: Gå till läsarshoppen.se och tryck på ”Logga in”

Steg 2: Fyll i din e-postadress och ditt lösenord.
(Om du har glömt ditt lösenord, tryck på länken Glömt lösenord.)

Steg 3. Du är nu inloggad och kan gå till ”Din sida” för att se dina uppgifter och dina beställningar i Läsarshoppen.

När du är inloggad på Läsarshoppen är du också automatiskt inloggad på Mitt Konto och i e-tidningen.