Hur gör jag för att få e-tidningen till företaget?

Om du vill att e-tidningen ska bli tillgänglig på jobbet kan du teckna en företagsprenumeration.

Med Företag Digital får upp till sex medarbetare tillgång till e-tidningen. Dessutom ingår allt material på sajten och i appen.

Läs mer om Företag Digital här

Om du redan har en företagsprenumeration på papperstidningen (Företag Total) så ingår allt digitalt material inkl e-tidningen. Du behöver skapa ett inloggningskonto och kan sedan dela ut tillgång till dina medarbetare. Totalt ingår sex digitala konton till varje företagsprenumeration.