Annonsera: Tack!

Annonsera: Tack

Tacka för den fina uppvaktningen, det lyckade evenemanget, den trevliga resan, den generösa sponsringen eller den härliga personalen på äldreboendet. Du kan välja att annonsera med eller utan bild.
Denna annonskategori hör till det som ska firas.

Tack i samband med dödsfall hänvisar vi till annonskategorin Sorgtack.
OBS! Alla annonser som handlar om avlidna personer kommer att stoppas eftersom annonser som publiceras under Tack hamnar under vår vinjett Fira och uppmärksamma.

• Klicka här för att boka din annons »»

Vill du se annonsexempel? Se de senaste familjeannonserna.