Nyheter på sajten och i appen

Vi bygger om vår nyhetssajt och nyhetsapp. Från och med idag kan du se vår nya design. Lite ljusare, lite fräschare och mera överskådlig för att göra det enklare för dig att navigera bland innehållet.

Inloggningen fungerar precis som vanligt. Du behåller samma lösenord och användarnamn som du haft tidigare. Om du glömt dina inloggningsuppgifter klickar du på Glömt lösenord under inloggningsrutan, en länk skickas sedan till din e-post. Om du inte längre har tillgång till den registrerade e-postadressen kan du istället leta upp ditt kundnummer på fakturan och kontakta oss på kundservice så hjälper vi dig vidare.

För att få tillgång till den nya versionen av vår nyhetsapp behöver du installera en uppdatering. Ett meddelande om detta visas när du loggar in.

E-tidningen påverkas inte av förändringen på sajten.

Vi hoppas att du ska gilla den nya designen lika mycket som vi gör. Håll utkik när vi fyller på med fler spännande nyheter!