Jnytt och Jönköpings-Posten flyttar ihop!

Nu skyltar vi om
Jnytt och Jönköpings-Posten har i över tre års tid erbjudit samma journalistik. Nu flyttar vi ihop på riktigt och två nyhetssajter blir en.

Vad innebär det för dig som läsare?
Det enda du behöver göra är att skriva JP.se i din webbläsare och logga in med samma uppgifter som på jnytt.se, eller att ladda ner Jönköpings-Postens nyhetsapp och logga in på samma sätt. Från och med den 13 oktober kan du logga in på JP.se. Den 15 november stänger vi jnytt.se och Jnytt försvinner som varumärke. Du blir istället prenumerant på Jönköpings-Posten och kommer att hitta allt du tidigare gillat och läst på JP.se istället.

Om du prenumererar på både Jnytt och Jönköpings-Posten:

Digital: Eftersom du redan prenumererar på Jönköpings-Posten kan du fortsätta att ta del av all journalistik på JP.se medan din prenumeration på Jnytt kommer att upphöra.
+Allt: Du som har en prenumeration på Jönköpings-Posten men också på paketet Jnytt +Allt fortsätter att prenumerera på samma paket, men din prenumeration flyttas till Jönköpings-Posten +Allt istället. Du behåller din tillgång till Dagens Nyheter, Expressen och alla andra varumärken som ingår i +Allt.

Läs mer om nyheten här.

Vi två blir en – och det blir bra.