Vilka personuppgifter sparar ni om mig?

Vi sparar till exempel ditt namn, adress, personnummer, e-postadress och telefonnummer.  Även diverse elektronisk information sparas, som till exempel IP-adress, vilken enhet du använt (dator/mobil) och information om vilka sidor på nyhetssajten som du klickat på.

Vi använder dina personuppgifter för att:
– du ska kunna logga in.
– vi ska veta att du betalat din prenumeration.
– anpassa innehållet så att du ser artiklar och annonser som är relevanta för dig.
– kunna skicka intressanta erbjudanden till dig.

Här kan du läsa vår personuppgiftspolicy.

GDPR, personuppgift, policie, policys, rättigheter, villkor.